Om oss

#jagstöttar är ett koncept som möjliggör en starkare ekonomi för klubbar och föreningar

Vi gillar sport och rörelse och tycker att alla ska kunna få möjlighet till att utöva, testa och hitta sin sport och sitt sätt att röra sig på. Men klubbarna har de svårt ekonomiskt och följderna blir negativa för medlemmarna, men vi på har hittat en smart digital lösning. Aldrig har de varit så enkelt att stötta sin klubb!

På vår plattform kan du handla via olika klubbsidor. På varje klubbsida hittar du flera av dina favoritbutiker där du kan klicka dig vidare och köpa allt ifrån dom nya hörlurarna till drömresan med familjen.

När du gjort till köp någonting skänker butiken en slant tillbaka till klubben som tack för att du valde att göra ditt köp just på deras butik. Klubben får alltså en kickback och en andel av de totala ordervärdet på köpet du precis gjort. Vips har du stöttat din klubb utan att du märkte det.

SÅ FUNKAR DET

Klubben får i snitt 15kr tillbaka på varje order som görs.

Har klubben i sin tur t.ex 500 medlemmar och varje medlem gör ett köp var i månaden, får klubben ca 7 500kr tillbaka. Vi måste bara hjälpas åt att berätta för medlemmarna och påminna dom om att gå via klubbsidan.

Ca 29% utav den svenska befolkningen är med i en klubb eller förening. Med en stark klubbekonomi och vår tjänst uppkommer fina möjligheter på sikt.

Detta vill vi uppnå med vår tjänst:

  • Bättre svensk sport och rörelse
  • Roligare aktiviteter
  • Bättre förutsättningar till fler idrottskarriärer
  • Bibehåller den lokala mångfald utav sport och rörelse
  • Främjar den fysiska och psykiska hälsan hos unga som gamla.
#jagstöttar är ett initativ från Nowonomics AB (Publ), 556990-1795. Nowonomics är ett fintech bolag som utvecklar och driver tjänster i syfte att ge sina kunder och medlemmar en bättre ekonomi. I dagsläget ingår pensionssparplattformen NOWO och klubbplattformen #jagstöttar i Nowonomics utbud av tjänster.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på Jag Stöttar, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska